Verlichtingsplan

Jouw tuin perfect verlicht

Verlichting in de tuin is essentieel voor veiligheid en sfeer. Maar verlichting in de tuin zorgt ook voor een ruimtelijk effect. Kijk je vanuit je woonkamer naar een onverlicht zwart gat, dan eindigt jouw beleving op dat moment bij de muren en ramen van de kamer waar je bent. Maar als je de juiste verlichting in de tuin hebt, voelt je belevingswereld een stuk ruimer. Je betrekt dan namelijk de tuin in je blikveld. Heb je al een prima tuin, maar mist de goede verlichting? Laat mij en verlichtingplan voor je maken.

Dit is hoe het werkt:
 • Stuur me via de website, mail, socials of whatsapp een bericht of bel me. Dan maken we een afspraak.
 • Eerst bespreken we wat je graag wilt. Wil je de hele tuin of een deel van de tuin de hele nacht verlicht? Of mogen we de natuur 's nachts tot rust laten komen en gaat de verlichting rond bedtijd (deels) uit? Wil je vooral sfeer? Wil je specifieke elementen laten opvallen als het donker is? Ik stel vooral veel vragen.
 • Wanneer ik genoeg weet om een plan te kunnen maken, dan zal ik de tuin inmeten en foto's maken.
 • Binnen enkele weken ontvang je per mail een verlichtingsplan op maat. 
 • Weet je al met welk merk verlichting je wilt werken en waar je die gaat kopen? Helemaal prima! Heb je geen idee? Als je wilt maak ik een offerte voor het leveren van de verlichting. Ik werk met name met het eenvoudig aan te leggen 12 volt-systeem van Suslight. Een B-corp-gecertificeerd en dus zeer duurzaam bedrijf. Vraag me gerust naar de mogelijkheden.
 • Hierna kun je zelf aan de slag met het plaatsen van de verlichting. 

  Prijs voor een belangrijke stap naar een mooi verlichte tuin: 
  € 350,- inclusief btw + een kop koffie 
  Deze sessie bij je thuis duurt ongeveer 1,5 uur. Laat je door mij een nieuwe tuin ontwerpen, dan is het verlichtingsplan al inbegrepen in het complete tuinplan. 

  Reiskosten tot 10km (resiafstand) vanaf Dordrecht of Zeist worden niet doorberekend. Boven de 10km prijs op aanvraag. De prijzen op deze pagina zijn geldig tot 31 maart 2024.

Wil je liever de verlichting laten aansluiten door een hovenier? Dan vraag ik offertes voor je aan bij een aantal hoveniers waar ik goede ervaringen mee heb en ik vergelijk de offertes. Zo heb jij altijd de beste kwaliteit en het gewenste eindbeeld. Vraag me naar de mogelijkheden en prijzen. 

CorTenstijl nacht
Toch liever een compleet tuinplan?

Vraag hier een offerte aan. Dan neem ik snel contact met je op om je wensen te bespreken en misschien direct een afspraak te maken.