Over mij

Richard van de Polder
mail@tuinstudiovandepolder.nl
06-46066017

Ik heb mij in de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, voorbereiden en aanleggen van buitenruimtes die niet alleen mooi, maar ook nog eens milieuvriendelijk zijn.

Ik ben me bewust van het belang van het behoud van natuurlijke bronnen en het bevorderen van de biodiversiteit. Ik help je aan een tuin waarin je heerlijk tot rust komt, zonder de natuur te schaden. Sterker nog; ik probeer in al mijn ontwerpen de natuur in de basis te zetten. Bedenk maar eens; wat komt er in je op als we het hebben over een zondagmiddagwandeling? Of over je favoriete vakantie? Grote kans dat het iets met de natuur is. Want in de natuur kom je tot rust.

Dus waarom zou dat voorbehouden zijn aan de zondagmiddag in het bos? Of aan je vakantie in Noorwegen? Dat heerlijke gevoel kun je ook hebben in je eigen tuin. Elke dag. Bel of mail me maar. Ik kan je er bij helpen.

Scan deze code met de camera van je telefoon om direct mijn contactgegevens in de telefoon op te slaan.

Maatschappelijke betrokkenheid

De wereld mooier maken kunnen we op ons eigen plekje doen. Onze eigen tuin of schoolplein vergroenen is een enorm goede stap. Als ik jouw tuin of schoolplein ontwerp blijft het daar niet bij. Bij het ontwerp, maar ook bij ieder aanvullend pakket staat in de offerte een aantal bomen vermeld. Dat is het aantal bomen dat ik namens jou doneer aan Trees for All. Deze stichting plant bomen in Nederland én in het buitenland. 

Door bomen te planten via Trees for All vergroten we onze betrokkenheid bij de wereld. Behalve de enorme voordelen in opname van CO2 en duurzame bosbouw worden ook tienduizenden lokale mensen aan het werk geholpen. Een mooie tuin voor jou, werkgelegenheid voor anderen en een groenere wereld voor ons allemaal. Daar doen we het voor. 

Wil jij ook een mooie tuin én de wereld wat mooier maken? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende offerte.