Bestrating schoonmaken

Voorjaar
Het is weer zover! Het voorjaar komt in beeld. Voor veel mensen tijd om lekker in de tuin aan de slag te gaan. Dicht bij de natuur en lekker bezig zijn. Maar.... wat je ook van plan bent, gebruik NIET de hogedrukspuit om je bestrating schoon te maken!

Met de hogedrukspuit spuit je bij elke behandeling een dun laagje van je tegels af. Dat zie je niet direct, maar je zult na een aantal beurten zien dat de bestrating steeds sneller vies wordt. Doordat de beschermlaag weg is hebben vuil en groene aansluit steeds meer grip en zul je steeds vaker aan de gang moeten gaan om je tegels schoon te krijgen.


Maar... wat dan?
Er bestaan biologische middelen op enzymenbasis, bijvoorbeeld Bionyx Terras- en opritreiniger. Je spuit het met een lagedrukspuit (dat is iets totaal anders dan een hogedrukspuit) op je bestrating en vervolgens gaan de enzymen het vuil, algen en mossen losmaken. Na een paar dagen is je bestrating schoon en kun je het eventueel met de tuinslang nog licht afspoelen. Zo heb je toch een schone bestrating, zonder de tegels of de natuur te schaden.

Als strijder voor een groene wereld help ik je graag. Wil je Bionyx Terras- en opritreiniger gebruiken, dan kun je dat bij mij bestellen.