Ontdek-sessie

In deze sessie neem ik je mee in het proces van ‘Geen idee’ tot ‘yes, dit is het!’

Een nieuwe tuin is geen kleinigheid. Daarom is een goede basis balangrijk. In de ontdek-sessie die ik zelf heb ontwikkeld, neem ik je mee in het mooie proces van ontdekken hoe jouw ideale tuin wordt. Samen bepalen we grofweg de indeling van de tuin, waarbij we rekening houden met de zon, de ondergrond, de omgeving en andere belangrijke zaken. Na deze sesie heb je al een aardig beeld van wat je wilt. Daarna is het zaak deze ideeën om te zetten in een ontwerp waar je blij van wordt. Laat je door mij een tuin ontwerpen, dan zit de ontdek-sessie hier kosteloos bij inbegrepen. Daarnaast kun je deze sessie ook als los pakket bij mij boeken. Ik kom graag bij je langs om je verder op weg te helpen!

Dit is hoe het werkt:

 • Eerst bespreken we alle wensen en eisen die je hebt voor je nieuwe tuin. 
 • Vervolgens maken we een vlekkenplan (een heel grove schets) waarbij duidelijk wordt waar in de tuin de besproken onderdelen verwerkt worden in het ontwerp. Hierbij houd ik al direct rekening met zon, wind, de omgeving, etc.
 • Na het vlekkenplan maken we samen een moodboard, waarbij we ons niet op het praktische richten, maar juist op het gevoel dat je wilt krijgen als je in je nieuwe tuin bent.
 • Vervolgens verwerk ik de besproken onderdelen in een presentatie die je toegestuurd krijgt. Zo kun je het hele proces nog eens doorlopen en laten bezinken.

  Met deze belangrijke eerste stap ben je al heel een eind in de goede richting. Dit is een grote stap in de inrichting van een goed ontwerp en een mooie tuin. Je kunt met deze informatie zelf een ontwerp maken, maar je kunt het ontwerp ook door mij laten maken. In dat geval volgt een offerte voor de gewenste onderdelen.

  Prijs voor een belangrijke eerste stap naar jarenlang tuinplezier: 
  € 350,- inclusief btw + een kop koffie 
  Deze sessie bij je thuis duurt ongeveer 1,5 uur. Laat je door mij een tuin ontwerpen, dan zit deze sessie er kosteloos bij inbegrepen.

  Reiskosten binnen een reisafstand van 10km vanaf Dordrecht worden niet doorberekend. Boven de 10km prijs op aanvraag. De prijzen op deze pagina zijn geldig tot 31 december 2024.
3c3df0a3 fe91 4277 a339 85d4ea271001
Toch liever een compleet tuinplan?

Vraag hier een offerte aan. Dan neem ik snel contact met je op om je wensen te bespreken en misschien direct een afspraak te maken.