Eco-visie

Samen maken we jouw tuin duurzamer

Ik kom bij je langs om te adviseren wat de mogelijkheden zijn om jouw bestaande tuin te verduurzamen. Het resultaat: een gezonde tuin en de wereld weer een stukje mooier!

Dit is wat ik doe:
- Ik adviseer je over water. Hoe sla je het op? Hoe voer je het af? Wat is het beste voor de bodem en voor de grondwaterstand?
- Hoe houd je de tuin en aangrenzende woning op en natuurlijke manier koel in de zomer?
- Hoe zorg je voor de biodiversiteit in de tuin? Denk hierbij aan insecten, maar ook aan egels en vogels. Laten we proberen van jouw tuin een gezond ecosysteem te maken.
- Ik adviseer je hoe je de bodem gezond kunt krijgen zodat jouw planten lekker groeien, gezond zijn en zo de biodiversiteit kunnen stimuleren. 

Het Eco-visie-pakket is optioneel uit te breiden met de volgende opties:
- Een beplantingsplan voor het aantrekken van insecten en dieren. De prijs is afhankelijk van het formaat van de tuin en van jouw wensen (prijs op aanvraag)
- Bodem-analyse (prijs op aanvraag)

Een Eco-visie bij je thuis duurt maximaal 1 uur. Daarna verwerk ik de besproken onderdelen in een presentatie, waarbij ik ook aangeef welke producten ik daarvoor adviseer en waar je ze kunt kopen.
Prijs: € 200,- inclusief btw + een kop koffie
Reiskosten binnen een afstand van 10km vanaf Dordrecht zijn inbegrepen. Boven de 10km komt er € 0,50 per gereden kilometer toeslag bij. Deze prijs is geldig tot 31 maart 2024.

Toch liever een compleet tuinplan?

Vraag hier een offerte aan. Dan neem ik snel contact met je op om je wensen te bespreken en misschien direct een afspraak te maken.